L’HIVERN AL COS

“Si hagués sabut que marxaves per tant de temps, no t’hauria deixat marxar”

  • Text: Aleix Fauró i Isis Martín
  • Direcció: Aleix Fauró i Isis Martín
  • Teatre Tantarantana 2011

El Cor d’Embarassades avança lentament. Mirant el públic cara a cara, diu: “Mai ningú no hauria de sobreviure als seus fills”. La Maria està de part. A les 06:04 del 4 d’Abril de 1992. un polvo amb una cànula. Aliens o la panxa més bonica del món. Què diuen les girafes? Juliol de 1997. Són les tres de la matinada. Has trobat la teva germana?

Sinopsi

L’hivern al cos és una peça dramàtica que explora els límits de l’absència, del gran buit que ens queda dins quan perdem a algú estimat. Amb sis actrius, tres neveres i moltes teles, i amb l’ajuda d’unes projeccions precioses, construim tots els espais i els ambients pels que viatja l’obra.

Un espectacle visual i emocional que emfatitza la poètica del text a través del moviment, l’energia, la música i el color. Barrejant els diferents llenguatges, juguem amb les temperatures i la imaginació del públic per crear el buit de l’absència i tots els paisatges que recorre l’obra.

La premsa ha dit

02-HIVERN-menu

MÈDIA

Playlist de l’espectacle

FITXA ARTÍSTICA

Autors
Aleix Fauró i Isis Martín

Direcció
Aleix Fauró i Isis Martín

Intèrprets
Carme Vivó, Carmela Lloret, Elsa Lluch, Isis Martín, Marina Fita i Rosa May

Assessora de moviment
Mar Medina

Disseny Llums
Anna Espunya

Espai Escènic
Anna Miralles i Oscar Llobet

Vestuari
Naftaline

Video
Ian Gehlhaar

Fotografia
Anna Miralles

Disseny Gràfic
Oscar Llobet

Producció Executiva
Marina Fita

Producció
La Virgueria

Agraïments
Anna Casals, Anna Lluch, Obrador de la Sala Beckett, Pablo Ley, Iva Horvat, Josep Ma. Hernando, Álvaro de la Peña, Catambia, Mome, Magalí, Pilar Vallès, Marga de Soto, Jose Pérez, Can Perich, Mercè Òdena, Txema Retana, Maren, Sara Manzano, a los Lloret, Pep Martín, Enric, Mª Àngels, Lluís, Juli, Salema, Nora, Caroline, els Miralles, els Martín, Montse Doroteo, Carles Fauró, Iona Sierra, Aimon, Quique Culebras, Raquel Izaguirre, Solerson, Estudio Maravillas, Caramba! I moltes gràcies, especialment, a totes les absències que ens acompanyen cada dia: per vosaltres.

Amb el suport de:

logo-icec