Benvingudes a La Virgueria Club, el nostre cercle més íntim. Es tracta d’una plataforma de mecenatge a través d’una quota de subscripció mensual que ens permet seguir apostant pel teatre de valors, pel teatre com a eina social i de canvi. Al nostre club hi ha lloc per a totes, i és per això que oferim diversos nivells de contribució, perquè, independentment de la participació econòmica que puguis fer, rebis tots els avantatges que volem oferir-te.

Per seguir arriscant en les nostres produccions, necessitem el suport de la gent amb qui compartim una mirada sobre el món. Per fer possible la creació, ens cal un equip de persones que manté la companyia viva entre espectacle i espectacle. Són les feines reproductives: distribució, comunicació, gestoria, administració… Les aportacions que feu a La Virgueria Club seran una llavor que es convertirà en art, en una història que ens farà reflexionar sobre alguna de les inquietuds que posem sobre la taula. Hem creat aquesta xarxa perquè creiem en la cultura compromesa, com a eina política, fugint de la lògica de mercat, i per mantenir-nos unides en la lluita per la dignitat. Tot el que fem deixa empremta. Ens vols ajudar a deixar una empremta diferent?

Com ho has de fer?
Tria la quantitat que pots aportar mensualment i t’ho agrairem amb ofertes exclusives. La Virgueria Club vol ser un espai obert, en què tothom pugui col·laborar en funció de les seves possibilitats, i per això el més important és participar-hi.
Com pagar amb REC cultural
 1. Identifica el producte que vols comprar a la nostra pàgina web.
 2. Descarrega’t l’aplicació del REC i registra-t’hi com a particular.
 3. Des del teu compte REC Cultural, bescanvia euros a RECS Culturals per obtenir la bonificació.
 4. Busca al mapa el nostre espai, La Virgueria.
 5. Accedeix al nostre perfil i fes clic al botó blau “realitzar pagament”.
 6. En el concepte, escriu el nom del producte que compris i, sobretot, el teu nom i cognom (així ens serà més fàcil identificar-te).
 7. Introdueix la quantitat i confirma el pagament.
 8. Et farem arribar la confirmació i/o producte.
Tots els avantatges del club
 • Agraïments a la pàgina web.
 • Rebràs textos exclusius escrits només per als membres de La Virgueria Club en una newsletter bimensual especial.
 • Rebràs la samarreta de La Virgueria.
 • Tindràs un descompte permanent del 30% a la Màquina Expenedora, i podràs accedir a nous productes en primícia.
 • Tindràs màxima prioritat en l’assistència a xerrades i tallers que organitzi La Virgueria.
 • Et convidarem a assistir a processos de creació (mínim 1 sessió per espectacle).
 • Ens podràs enviar suggeriments temàtics per a propers espectacles.  
 • Et farem un 10% de descompte en el lloguer del nostre espai d’assaig si el necessites per alguna activitat (assajos, cursos, càstings, sessions de fotos, cites romàntiques…).
 • I MOLT MÉS! Ens queden un munt de coses per fer!

SALVACIÓ NIVELL USUARI

3,5€/mes

Gràcies a tu, podrem fer front als bàsics, a les petites despeses d’oficina. Els nostres bolis i post-its portaran el teu nom!

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club.

MUY ESPIRITUAL, VAS BIEN

5€/mes

Open your mind. La teva contribució equivaldrà als cafès de La Virgueria, per mantenir-nos desperts i seguir creant.

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club i, a més, et regalem el podcast “Gilipollas”, amb la veu de Javier Beltrán (oh, sí).

TOT ÉS ART

10€/mes

Fes un Duchamp: sigues la patrocinadora oficial del paper de vàter de La Virgueria. Perquè la higiene és el primer de tot, i tot és art si hi parem atenció suficient.

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club i, a més, un pòster de Com menja un caníbal i el carnet oficial del Garitu dels Fràgils. Amb efa majúscula.

VOY Y ME PILLO UN COCHE

15€/mes

Engega el motor i viatja amb nosaltres. En tot un any, la teva contribució anual equivaldrà a la benzina i els peatges per a un bolo (i encara ens en sobrarà una mica per fer una birra postfunció).

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club i, a més, t’enviem un vídeo cantant al cotxe al proper bolo que fem.

T’ESTÀS POSANT FILOSÒFIC?

25€/mes

No deixis les reflexions al teu cap i ajuda’ns a materialitzar les idees. Aquesta subscripció equival al que costa imprimir els programes de mà d’una estrena de La Virgueria.

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club i, a més, rebràs un virguehoròscop personalitzat.

CUIDAR QUI CUIDA

35€/mes

Perquè demà potser estem morts, hem de fer que tot plegat hagi valgut la pena. Al cap d’un any, la teva aportació igualarà el sou d’una intèrpret per a un bolo

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club i, a més, et convidem a fer una birra amb nosaltres. Tria la teva aventura: amb els boomers de La Virgueria (Aleix, Isis i Patrícia), amb els jóvens (Júlia, Nil i Sílvia) o bé un mix (escull qui tu vulguis).

ALTA CONFLICTIVITAT INTERNA

50€/mes

Fes les paus amb les teves contradiccions. La teva aportació anual és el que ens costa el transport de l’escenografia per una funció de Com menja un caníbal.

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club i, a més, et podràs fer una foto a la mítica banyera plena de bales de La Virgueria. Quant pesa la teva culpa?

I, DE SOBTE… L’AMOR

100€/mes

Ets el nostre match preferit. La teva contribució anual equivaldrà al que costa el disseny de so d’un espectacle.

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club i, a més, et regalem una ampolla de virgmouth, el vermut de La Virgueria, i te la duem a la porta de casa teva.

MOLT HONORABLE VIRGUERA

1000€/mes

Fitxarem la Júlia a jornada completa. I et retrem culte eternament.

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club i, a més, et posarem un altar a l’oficina i podràs tenir el premi Serra d’Or un mes a casa teva.

La Virgueria segueix creixent gràcies al suport de: Laura Clemente, Jumon Erra, Ismael Gómez, Guillem Laborda, Andreu Romaní i Iona Sierra.