Benvingudes a La Virgueria Club, el nostre cercle més íntim. Es tracta d’una plataforma de mecenatge a través d’una quota de subscripció mensual que ens permet seguir apostant pel teatre de valors, pel teatre com a eina social i de canvi. Al nostre club hi ha lloc per a totes, i és per això que oferim diversos nivells de contribució, perquè, independentment de la participació econòmica que puguis fer, rebis tots els avantatges que volem oferir-te.

Per seguir arriscant en les nostres produccions, necessitem el suport de la gent amb qui compartim una mirada sobre el món. Per fer possible la creació, ens cal un equip de persones que manté la companyia viva entre espectacle i espectacle. Són les feines reproductives: distribució, comunicació, gestoria, administració… Les aportacions que feu a La Virgueria Club seran una llavor que es convertirà en art, en una història que ens farà reflexionar sobre alguna de les inquietuds que posem sobre la taula. Hem creat aquesta xarxa perquè creiem en la cultura compromesa, com a eina política, fugint de la lògica de mercat, i per mantenir-nos unides en la lluita per la dignitat. Tot el que fem deixa empremta. Ens vols ajudar a deixar una empremta diferent?

Com ho has de fer?
Tria la quantitat que pots aportar mensualment i t’ho agrairem amb ofertes exclusives. La Virgueria Club vol ser un espai obert, en què tothom pugui col·laborar en funció de les seves possibilitats, i per això el més important és participar-hi.
Tots els avantatges del club
  • Rebràs la samarreta de La Virgueria.
  • Et convidarem a veure els nostres espectacles.
  • Rebràs textos exclusius escrits només per als membres de La Virgueria Club en una newsletter bimensual especial.
  • Tindràs un descompte permanent del 30% a la Màquina Expenedora, i podràs accedir a nous productes en primícia.
  • Tindràs màxima prioritat en l’assistència a xerrades i tallers que organitzi La Virgueria.
  • Et convidarem a assistir a processos de creació (mínim 1 sessió per espectacle).
  • Ens podràs enviar suggeriments temàtics per a propers espectacles.  
  • Et farem un 10% de descompte en el lloguer del nostre espai d’assaig si el necessites per alguna activitat (assajos, cursos, càstings, sessions de fotos, cites romàntiques…).
  • Agraïments a la pàgina web i programes de mà.
  • I MOLT MÉS! Ens queden un munt de coses per fer!

SALVACIÓ NIVELL USUARI

5€/mes

Gràcies a tu, podrem fer front als bàsics, a les petites despeses d’oficina. Els nostres bolis i post-its portaran el teu nom!

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club.

MUY ESPIRITUAL, VAS BIEN

10€/mes

Open your mind. La teva contribució equivaldrà als cafès de La Virgueria, per mantenir-nos desperts i seguir creant.

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club i, a més, et regalem el podcast “Gilipollas”, amb la veu de Javier Beltrán (oh, sí).

T’ESTÀS POSANT FILOSÒFIC?

25€/mes

No deixis les reflexions al teu cap i ajuda’ns a materialitzar les idees. Aquesta subscripció equival al que costa imprimir els programes de mà d’una estrena de La Virgueria.

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club i, a més, rebràs un virguehoròscop personalitzat.

ALTA CONFLICTIVITAT INTERNA

50€/mes

Fes les paus amb les teves contradiccions. La teva aportació anual és el que ens costa el transport de l’escenografia per una funció de Com menja un caníbal.

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club i, a més, et podràs fer una foto a la mítica banyera plena de bales de La Virgueria. Quant pesa la teva culpa?

I, DE SOBTE… L’AMOR

100€/mes

Ets el nostre match preferit. La teva contribució anual equivaldrà al que costa el disseny de so d’un espectacle.

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club i, a més, et regalem una ampolla de virgmouth, el vermut de La Virgueria, i te la duem a la porta de casa teva.

MOLT HONORABLE VIRGUERA

1000€/mes

Fitxarem la Júlia a jornada completa. I et retrem culte eternament.

QUÈ T’OFERIM?
Tots els avantatges del club i, a més, et posarem un altar a l’oficina i podràs tenir el premi Serra d’Or un mes a casa teva.


També pots fer una donació puntual, de l’import que vulguis, AQUÍ.


La Virgueria segueix creixent gràcies al suport de: Ekiroten, Jumon Erra, Isak Férriz, Ismael Gómez, Guillem Laborda, Sebastián López, Ernest Miguélez, Anna Miralles, Rosa Miralles i Iona Sierra.