LA VIRGUERIA

La Virgueria som l’Aleix Fauró, la Isis Martín, la Marina Fita, l’Oscar Llobet, la Patricia Bargalló i la Júlia Ribera. Creiem en un teatre compromès. Compromès amb la societat, però també amb la llengua, la cultura, la poesia, la bellesa, el risc i la provocació.

Creiem en la suma d’energies i el diàleg constant des dels diferents punts de la creació escènica. En el treball en equip trobem la base a partir de la qual créixer i transformar la poesia textual en poesia visual mitjançant l’energia dels actors, la plàstica de la imatge i dels objectes, la música, els silencis i la força dels cossos. Els nostres espectacles són, sobretot, un viatge emocional que s’emporta els espectadors per retornar-los, ben remenats, a les seves butaques.

Els treballs de La Virgueria neixen de la necessitat d’expressar amb un llenguatge propi allò que ens incomoda i/o ens commou de la realitat. El teatre com un altaveu per donar ressó a les nostres inquietuds que, alhora, són també les del nostre públic.

Creada per l’Aleix Fauró i la Isis Martín i més endavant amb la incorporació de la Marina Fita, l’Oscar Llobet i la Patrícia Bargalló, La Virgueria es nodreix habitualment de molts col·laboradors que participen en cada projecte, formant un col·lectiu d’actors i actrius, dramaturgs, músics, escenògrafs, productors, etc. tots ells moguts i units per una mateixa inquietud: expressar-se a través del teatre. Expressar la nostra perspectiva, els nostres sentiments i les nostres emocions.

COL·LABORADORS

INTÈRPRETS
Eduardo Telletxea, Rosa May, Carme Vivó, Carmela Lloret, Elsa Lluch, Anna Lluch, Anna Casals Lloria, Georgina Llauradó, Joan Pico, Carles Gilabert, Javier Beltran, Isak Férriz, Carmela Poch, Norbert Martínez, Jose Pérez, Pepo Blasco, Sergi Torrecilla, David Menéndez, Maria Pau Pigem, Núria Montes, Guillem Gefaell, Maria Garrido, Guillem Barbosa, Arnau Comas, Marc Rius.

CIRC
Lara Renard, Silvia Capell.

DISSENY GRÀFIC
Estudio Maravillas, Ian Gehlhaar.

TEXT I DRAMATÚRGIA
Pablo Ley, Marc Artigau, Albert Boronat, Helena Tornero.

FOTOGRAFIA
Anna Miralles, Andreu Romaní.

IL·LUMINACIÓ
Andreu Romaní, Anna Espunya, Guillem Gelabert, Luís Martí, Rubèn Taltavull, Ignasi Bosch, Aleix Ramisa.

DISSENY DE SO
Cesc x. Mor, David Ribas.

BSO
Puça, Lluís Bòria, Cesc X Mor, Clara Peya.

MOVIMENT
Mar Medina.

VESTUARI
Berta Riera, Nené Fernández.

ESCENOGRAFIA
Ian Gehlhaar, Margherita Mantovani, Sebastià Brosa, Paula González, Paula Font.

VÍDEO
Ian Gehlhaar, Isak Férriz, Francesc Isern, André Cruz, Alex D. Sala, Elena Martín.

MAQUINÀRIA I REGIDORIA
Oriol Partagàs, Mireia González, Olga Fibla.

PREMSA
Neus Molina.

PRODUCCIÓ
Maria Soler, Anna Mestre, Laura Mihon, Elsa Lluch, Aleix Gómez.

DISTRIBUCIÓ
David Barrera (Cultura Tangent), Giulia Poltronieri, Agrega Cultura.