SI AVUI ÉS DIUMENGE DEMÀ ÉS DIJOUS

Com és la vida quan existeixes només a estones.

  • Text: Aleix Fauró i Isis Martín
  • Direcció: Aleix Fauró
  • Versus Teatre 2010

“Vaig somiar que volava. Tinc la vèrtebra 3D rotada. No tinc avis. Dormo despullat. Parla més fluix. No veus que ens escolten? M’agrada escriure coses als globus i després explotar-los. Tu i jo anem a ballar. M’agraden més les dones amb calces que amb tanga. Ho tinc tot aquí dins, aquí dins no hi poden entrar. M’agrada dutxar-me i fregar-me amb una pastilla de sabó. Ni amb aquells líquids, ni amb bombons, ni amb res. Manxego ben sec i un bon vi. Camino enrere, retrocedeixo, avanço retrocedint. Què he fet per que m’odïis tant? Ho perdo tot pel camí. Qui sap si més endavant…”

Sinopsi

Si avui és diuemnge demà és dijous és un muntatge expressiu que cavalca entre el realisme teatral i un llenguatge molt més oníric i imaginatiu, que barreja la paraula amb el moviment, l’energia, la música i la pintura. Parla de l’Alba i el Leo. Del seu gran amor. De com es coneixen i s’enamoren. I de com, en plena aventura fantàstica pels racons d’una parella poc o molt convencional, un nou personatge, totalment inesperat, entra en acció i els canvia la vida de manera radical: l’esquizofrènia. “L’essencial és invisible als ulls”… Energia, cos, pintura i música generen un viatge emocional intens.

La premsa ha dit

si-avui-1

MÈDIA

Playlist de l’espectacle

FITXA ARTÍSTICA

Autors
Aleix Fauró i Isis Martín

Direcció
Aleix Fauró

Intèrprets
Eduardo Telletxea i Isis Martín

Aj. Direcció
Daniel J. Meyer

Escenografía i vídeo
Ian Gehlhaar

Disseny de Llums
Andreu Romaní

Disseny de So
Raúl Caballero

Banda Sonora
Robert Puça

Producció
La Virgueria

Producció
Ian Gehlhaar i Aleix Gómez

Fotografia
Anna Miralles i Josep Vila

Comunicació
Ian Gehlhaar

Càmares
Jaume Roca i Jorge Vásquez

Disseny i edició DVD
Ian Gehlhaar i Aleix Gómez

Agraïments
Juli Macarulla, Toni Casares, Pep Pla, Pablo Ley, Carlota Subirós, Ana Carrasco, Aníbal Cortés, Anna Miralles, Carles Fauró, Fusteria Famara, Nando Gómez, Oscar Llobet, Pep Martín, Sara Ramis, Tamar Ondo i Cia. Teatro de Cerca.

Amb el suport de
logo-icec