DEMÀ

“Demà comença tot.”

  • Text: Helena Tornero
  • Direcció: Aleix Fauró
  • Sala Beckett 2020

“Em sents? Demà comença tot. Demà somriuràs, demà tindràs tot l’amor que desitges, demà el teu somni començarà a fer-se realitat. Mai més llàgrimes, mai més solitud, mai més aquella sensació d’estar en un lloc oblidat i perdut del món on no arriben les trucades ni les veus amigues. Perquè a partir de demà estaràs amb ell. I amb ell al teu costat res no pot anar malament.” 

La companyia La Virgueria compta en aquesta ocasió amb la dramaturga Helena Tornero, amb qui comparteix l’ADN de la reflexió i la consciència social.

Prometen contingut sense oblidar els elements escènics, sempre a favor d’una poesia que va de la paraula a l’estètica passant per tots els racons de la posada en escena.

La premsa ha dit

“Un segell propi, un teatre en què les idees passen a través del cos dels intèrprets.”

Justo Barranco, la Vanguardia.

“Un Black Mirror de carn i ossos que posa els pèls de punta perquè es dirigeix a l’arrel d’un sentiment que és molt reconeixible per a tothom: L’amor romàntic com a destrucció de la vida, el “viure feliços per sempre” com a prohibició i inhibició del que sentim realment. Una reflexió sobre l’amor, les relacions i les desigualtats.”

Albert Martí, La Directa Cultura.

“El muntatge resulta elegant i misteriós, i sap captar molt bé l’interès dels amants del gènere. A més, la seva estructura de narració inversa, planteja un trencaclosques estimulant que se suma a la crítica profunda. Una peça intel·ligent i complexa. ”

Ivan F. Mula, Teatre Bcn.

Vídeos

SAUL
DANIELA
RAUL
CASSANDRA

Playlist de l’espectacle

Fitxa artística

Autora
Helena Tornero

Direcció
Aleix Fauró

Ajudant de direcció
Júlia Garcia

Repartiment
Patrícia Bargalló, Guillem Gefaell, Isis Martín i Marc Rius

Espai escènic
Paula Font i Paula González

Disseny de llums
Rubèn Taltavull

Vestuari
Berta Riera

Espai sonor
David Ribas

Vídeos
Alex D. Sala

Disseny gràfic
Oscar Llobet

Fotografia
Anna Miralles

Comunicació
La Virgueria

Producció executiva
Anna Mestre

Amb el suport de:
La Sala Beckett

Premsa