180º DE CEL

“Una cursa per la llibertat”

  • Text: Aleix Fauró i Isis Martín
  • Direcció: Aleix Fauró
  • Teatre Tantarantana 2012

180º de cel comença el dia que l’Àngela trepitja la sorra de la platja per primera vegada en molts anys. Amb ella travessem tots els paisatges d’una vida que torna a començar, però aquesta vegada amb un animal a l’esquena que massa sovint es clava a la pell i no permet avançar.  Amb un prejudici constant, propi i aliè, l’Àngela intentarà assolir la llibertat. la llibertat de veritat, aquella que li permeti somriure, caminar sense por, ser una més allà on vagi i construir una vida feliç. 

Sinopsi

180º de cel és un espectacle teatral sobre la reinserció de les persones. Es una reflexió sobre el sistema penitenciari que tenim, sobre la seva eficàcia i utilitat. És també una reflexió sobre el món en el que vivim, sobre les seves normes i la capacitat del Sistema per tornar a integrar les persones que ha expulsat; la capacitat de les persones de perdonar, de passar pàgina i, en última instància, de perdonar-se a elles mateixes. Un espectacle de llums i ombres, de llàgrimes i somriures.

La premsa ha dit

03-180-menu

MÈDIA

Playlist de l’espectacle

FITXA ARTÍSTICA

Autors
Aleix Fauró i Isis Martín

Director
Aleix Fauró

Aj. Direcció
Elsa Lluch

Intèrprets
Carles Gilabert, Georgina Llauradó, Isis Martín, Joan Picó i Marina Fita

Disseny Llums
Anna Espunya

Espai Escènic
Ian Gehlhaar

Vestuari
La Virgueria

BSO
Lluís Bòria

So
Cesc X Mor

Fotografia
Anna Miralles

Disseny Gràfic
Oscar Llobet

Producció executiva
Marina Fita i Elsa Lluch

Producció
Coproducció del CAET i La Virgueria

Mecenes
Mei Colilles, Jordi Miralles, Cristina Aragay, Eugenia Sánchez, Javier Banzo, Marc Fauró, Xavier Mestres, Isabel Latorre, Jordi Peiró, Pepa i Joan, Ruffat, Montse Doroteo, Juanjo i Rosa, Nacho i Marta, Família Picó-Tort, Glòria Seguranyes, Agnès Fauró, Nuri i Toni, Maite Arnó, Forti, Nina Castellà, Joan Gratacos, Ana Aliguer, Marc Iniesta, Etnia Delirem, Lali, M. Àngels Perxas, Néstor Navarro, La família Xula, Cisco i Lola, Giordani’s, Família Padullés-Castelló, Lluís i Isabel, Eva Vela, Carme Vivó, Gabri i Irene, Marisol i Quim, Ferran Laín, Carme Brun, Sebas i Lola, Antoni Roura i Àngels Torrent, Ernest, Jaume i Margarida, Jordi Jansà, Cris Baliarda, Paranoia Teatre i Gisela Oliva.

Agraïments
Pablo Ley, María del Egido, Anna Puigpinós, Jordi de Bes, Gregorio Martínez, Pep Martín, Carles Fauró, Iona Sierra, Fusteria Famara, Fundació ARED, Grup33, Centre Penitenciari Lledoners, Centre Penitenciari Wad-Ras i molt especialment a totes les dones i homes que des de la Fundació ARED i diversos centres penitenciaris ens han servit les seves històries per configurar el nostre espectacle.

Amb el suport de
logo-icec