LA VIRGUERIA

La Virgueria som l’Aleix Fauró, la Isis Martín, la Marina Fita, l’Oscar Llobet i la Patricia Bargalló. Creiem en un teatre compromès. Compromès amb la societat, però també amb la llengua, la cultura, la poesia, la bellesa, el risc i la provocació.

Creiem en la suma d’energies i el diàleg constant des dels diferents punts de la creació escènica. En el treball en equip trobem la base a partir de la qual créixer i transformar la poesia textual en poesia visual mitjançant l’energia dels actors, la plàstica de la imatge i dels objectes, la música, els silencis i la força dels cossos. Els nostres espectacles són, sobretot, un viatge emocional que s’emporta els espectadors per retornar-los, ben remenats, a les seves butaques.

Els treballs de La Virgueria neixen de la necessitat d’expressar amb un llenguatge propi allò que ens incomoda i/o ens commou de la realitat. El teatre com un altaveu per donar ressó a les nostres inquietuds que, alhora, són també les del nostre públic.

Creada per l’Aleix Fauró i la Isis Martín i més endavant amb la incorporació de la Marina Fita, l’Oscar Llobet i la Patrícia Bargalló, La Virgueria es nodreix habitualment de molts col·laboradors que participen en cada projecte, formant un col·lectiu d’actors i actrius, dramaturgs, músics, escenògrafs, productors, etc. tots ells moguts i units per una mateixa inquietud: expressar-se a través del teatre. Expressar la nostra perspectiva, els nostres sentiments i les nostres emocions.

COL·LABORADORS

Estudio Maravillas
Disseny gràfic

Ian Gehlhaar
Escenografia, vídeo i producció

Pablo Ley
Dramatúrgia

Mar Medina
Assessorament corporal

Anna Miralles
Fotografia

Andreu Romaní
Il·luminació i fotografia

Anna Espunya
Il·luminació

Isak Férriz (Las Producciones de Rupert)
Vídeo

Elena Martín
Vídeo

El Puça
Banda sonora

Lluís Bòria (Estúpida Erikah)
Banda sonora

Cesc X. Mor
Espai sonor i banda sonora

Marc Artigau
Dramatúrgia

Margherita Mantovani
Escenografia

Albert Boronat
Dramatúrgia

Neus Molina
Comunicació